Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Helmikuun tuunauksista tuli vaaleansinisen sävyisiä. Syynä ovat Katie Holmesin puvun miehusta ja Sansibarin rannat, jotka puhuttelivat.

Olen valinnut kalenterini tuunaustekstit ja -kuvat useita viikkoja etukäteen tietämättä tarkemmin, mitä kulloinkin elämässäni tulee tapahtumaan. Nyt sattui niin, että kuun alkuun valitsemani Vapauta sisäinen muutos -teema osui enemmän kuin kohdalleen.

Aloitin tammikuun lopussa CampusOnlinen kautta Musiikin tekijänoikeus -opintojakson (3 opintopistettä) sekä ”äänihäpeän karkoittaja” Jenni Ruuthin 10 viikon ELO-valmennuksen (esiinny ja loista). Helmikuun 1. päivänä pidän elämäni ensimmäisen Zoom-jumpan Raisio-opiston ryhmälleni. Tämä viimeksi mainittu jännittää eniten…

Verkko-opintojen aluksi seikkailin jonkunkin tovin Optimassa, ennen kuin löysin oikeat tehtävät, aikataulut, vuorovaikutustyökalut, portfolio-ohjeet sun muut. Mutta ensimmäiset tehtävät tehty ja portfolio aloitettu!

Jenni Ruuthin antamia kotitehtäviä olen tehnyt hiukan joka päivä, kuten oli määrä: kielenpyöritystä, hengitysharjoitusta, vingun-vangun-vongun… Vähän meinasi epäusko hiipiä ensimmäisen tunnin jälkeen, mutta harjoitukset ovat tehneet hyvää. Opettaja on kyllä erittäin ammattitaitoinen.

Helmikuussa on kaksi itselleni erityisen merkityksellistä päivää. 5.2. on paitsi Runebergin päivä, myös päivä, jolloin minun ja mieheni silmät kohtasivat Juhana Herttuan koulun luistelukentällä ollessamme seitsemännellä luokalla. Kerroin tästä ajan pysäyttäneestä kokemuksesta postauksessani Liikkumisen elämänkaari, osa 1.

Neljä vuotta myöhemmin olimme lukion toisella. Abit oli potkittu ulos, ja potkiaispäivän iltana oli tokaluokkalaisten oma iltajuhla tansseineen. Illan päätteeksi tanssiparini, tuo luistinkentän hymysilmä, lähti saattamaan minua kotiin Pahaniemeen. Pahaniemen sillalla suutelimme ensimmäisen kerran, kirpeässä talvi-illassa.

Päivämäärä oli 14.2., ystävänpäivä, ja siitä laskemme seurustelumme alkaneen. Tuosta talvi-illasta on nyt 35 vuotta. 26 vuotta sitten menimme naimisiin, ja samassa liitossa olemme edelleen.

Tämän vuoden helmikuuksi suunniteltu yhteisnäyttely Tiltu Nurmisen kanssa siirtyi heinäkuulle, koska Nousiaisten kirjasto on kiinni helmikuun ensimmäisen viikon (ainakin).

Mutta, enpä voisi enempää olla samaa mieltä Dakinian Minna Aallon seinäkalenterin helmikuun tekstin kanssa!

Heleää helmikuuta sinulle!

Katso tammikuun kalenteripostaus

Seuraa blogia Blogit.fi-sivun kautta. Voit merkitä omat suosikkiblogit Seuraa-painiketta klikkaamalla, minkä jälkeen uudet postaukset näkyvät Blogit.fi-sivuston yläpalkin Seuraa-kohdan kautta.

Jos haluat tiedon uusista postauksista sähköpostiisi, löydät postausten lopusta kommenttikentän jälkeen Seuraa-kohdan, josta voit tilata postaukset itsellesi.

Saat jakaa blogin postauksia vapaasti, kunhan säilytät ne alkuperäisessä yhteydessään eli kokonaisina blogipostauksina.

Advertisement

Julkaissut Satu Haapala

Olen 50+ -vuotias Runo- ja äänimeditaatio Resonanssin® kehittäjä, viestintävastaava, kv-koordinaattori, runoilija ja lauluntekijä Maskun Lemusta.

Ota osaa keskusteluun

14 kommenttia

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Tämä kalenterituunaus on kyllä kiva idea. Minä päädyin toteuttamaan tätä sitten kalenterin sijasta bujooni eli leikkaan ja liimaan sinne sopivia kuvia ja tekstejä. Paperikalenteri on mulla nykyisin hiukan vaillinaisessa käytössä, joten ajattelin, että leikkeet elävöittävät sopivasti bullet journalia. Intoa opintoihin ja ELO-harjoituksiin. Näinä aikoina tarvitaan tosiaan jotain työstä ja korona-arjesta kohottavaa toimintaa.

    Tykkää

%d bloggaajaa tykkää tästä: