Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Virtuaalinäyttely Ystävänpäivästä Kalevalan päivään tarjoaa jokaiselle päivälle yhden Tiltu Nurmisen akvarellin ja samaan teemaan liittyvän minun runoni. ”The ocean of wisdom” järjestetään Facebook-tapahtumana 14.–28.2.

Koska näyttelyitä on nyt hankala järjestää esimerkiksi kirjastoissa, ajattelimme pitää netissä virtuaalinäyttelyn, jonka tarkoituksena on voimaannuttaa ja virkistää kanssakulkijoitamme. Korona-aika on tuonut mukanaan paljon yksinäisyyttä, ahdistusta ja väsymystä. Näyttelyssä kannustetaan löytämään omaa voimaa ja sisäisiä voimavaroja jokaiseen päivään.

Keskittymällä siihen, mikä kaikki on hyvää juuri nyt, ja miten omaa mielialaa voi kohottaa tekemällä iloa tuovia asioita päästään niille olemassa olemisen taajuuksille, joilla voidaan elää hyvää elämää tässä erikoisessakin ajassa. Kuuntelemalla omaa sisäistä viisautta voi kehoon ja sen terveyteen vaikuttaa paljonkin.

Itsestä huolehtimalla ja itseä arvostamalla luodaan kaunista puhetta, joka tukee hyvinvointia ja elämäniloa. Kun oma olo on hyvässä kunnossa ja tasapainoinen, on helpompi jakaa elämäniloa myös muille ihmisille.

Näyttelyn joka päivälle on oma alaotsikkonsa, esimerkiksi ”Yhteydessä läheisiin”, ”Tässä hetkessä eläen”, ”Toisten näkemyksiä aidosti kuunnellen” tai ”Vapaasti hengittäen”.

Kun Tiltu pyysi minua mukaan näyttelyyn, oli helppoa vastata myöntävästi. Juuri tällaista ihmiset nyt tarvitsevat, ja itsellenikin näyttelyn teemat ovat hyvin ajankohtaisia. Ajatusmaailmamme sopivat hyvin yhteen.

Näyttelyrunoista suurin osa löytyi aiemmin kirjoitetuista, muutama on kirjoitettu tätä näyttelyä varten. Yllätyin, miten monta runoa loksahtikin suoraan Tiltun luonnostelemien alaotsikkojen alle.

Minulle runojen kirjoittaminen on ehkä kaikkein omin keino kuunnella omaa sisäistä viisauttani.

”The ocean of wisdom – omaa sisäistä viisautta kuunnellen” Facebookissa sekä tiltunurminen.com -taideblogissa ja täällä SATUnnaista-blogissa 14.–28.2.2021.

Kuva: Yksityiskohta Tiltu Nurmisen akvarellista ”The ocean of wisdom”.

Seuraa blogia Blogit.fi-sivun kautta. Voit merkitä omat suosikkiblogit Seuraa-painiketta klikkaamalla, minkä jälkeen uudet postaukset näkyvät Blogit.fi-sivuston yläpalkin Seuraa-kohdan kautta.

Jos haluat tiedon uusista postauksista sähköpostiisi, löydät postausten lopusta kommenttikentän jälkeen Seuraa-kohdan, josta voit tilata postaukset itsellesi.

Saat jakaa blogin postauksia vapaasti, kunhan säilytät ne alkuperäisessä yhteydessään eli kokonaisina blogipostauksina.

Advertisement

Julkaissut Satu Haapala

Olen 50+ -vuotias Runo- ja äänimeditaatio Resonanssin® kehittäjä, viestintävastaava, kv-koordinaattori, runoilija ja lauluntekijä Maskun Lemusta.

Ota osaa keskusteluun

18 kommenttia

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: