Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Koska edelliset mökkipäiväkirjapostaukset ovat venähtäneet vähän pitkiksi, poimin tällä kertaa postaukseen joitakin asioita lyhyinä muistiinpanoina.

Juhannuspäivän aamu on sateinen ja viileä, mutta päivän mittaan sää selkenee ja lämpenee juuri sopivaksi. Suurin osa päivästä tulee vietettyä mökin terassilla.

Unohdettuani viime kauppareissulla ostaa minttuteetä kokeilen teetä tuoreista mustikanlehdistä ja horsmanversoista. Ihan juomakelpoista, vaikka oikeasti ne pitäisi ensin kuivattaa, jotta maku olisi oikea.

teelasi ja orvokki

Porot ovat pysyneet poissa tontilta saatuaan alkuviikolla kunnon haukut.

Alan kirjoittaa auki konseptia syyskuiseen yleisöluentooni 14 keinoa stressistä palautumiseen (mietittyäni sitä päässäni juhannusaamuna kuuden jälkeen).

Luen hyvän artikkelin stressin ja kiireen tunteen selättämisestä. Kauneus & Terveys vuodelta 2009.

Kauneus & Terveys -lehden kansi vuodelta 2009

Ilmoittaudun mielenkiintoiseen Turun kesäyliopiston järjestämään päivän kestävään koulutukseen hengityksen ja runouden yhdistämisestä.

Muutan yhden kappaleeni säveltä sunnuntaiaamuna viiden jälkeen mielessäni. Ei auta hengittely eikä meditaatio, kun sävel puskee läpi.

Samana aamuna mietin, olisiko hyvä idea pitää elämänpuu-työpaja opistolla tai Askaisten Pienessä Erikoispuodissa, joka järjestää kursseja ja tapahtumia. Mahtaisiko sellainen kiinnostaa ihmisiä?

Luen loppuun Tarja Morrin (nyk. Hirvi) kirjan Steps to Heaven – Viides ulottuvuus. Äärimmäisen mielenkiintoinen kirja.

Tarja Morrin Steps to Heaven -kirjan kansi

Jokaisella koiralenkillä tulee vastaan kaikkea kaunista, mutta joka kerta hermostumme koiran taipumukseen napsia poron tai jäniksen jätöksiä heti kun silmä hetkeksikään välttää. Ihan koiranruokaakin kyllä on tarjolla ja sitä hän syö riittävästi, mutta mikä kumma siinä, on että sitä kakkaa pitää syödä!

Lue aiemmat mökkipäiväkirjat:

Seuraa blogia Blogit.fi-sivun kautta. Voit merkitä omat suosikkiblogit Seuraa-painiketta klikkaamalla, minkä jälkeen uudet postaukset näkyvät Blogit.fi-sivuston yläpalkin Seuraa-kohdan kautta.

Jos haluat tiedon uusista postauksista sähköpostiisi, löydät postausten lopusta kommenttikentän jälkeen Seuraa-kohdan, josta voit tilata postaukset itsellesi.

Saat jakaa blogin postauksia vapaasti, kunhan säilytät ne alkuperäisessä yhteydessään eli kokonaisina blogipostauksina.

Advertisement

Julkaissut Satu Haapala

Olen 50+ -vuotias Runo- ja äänimeditaatio Resonanssin® kehittäjä, viestintävastaava, kv-koordinaattori, runoilija ja lauluntekijä Maskun Lemusta.

Ota osaa keskusteluun

3 kommenttia

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: