Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Onko sinulla ystävä, jolle haluat lähettää kortin? Ystävä, joka ei kenties ole päässyt nauttimaan kulttuurista aikoihin? Tai jonka kanssa olet juuri jakanut elähdyttävän kulttuurielämyksen?

Taidekortti, joka sisältää runon ja kuvan maalauksesta, varmasti piristäisi tällaista ystävää. Kortin koko on A5 eli 15 x 21 cm, ja kortti on toiselta puolelta blanco, joten sinne mahtuu kuulumisia enemmäkin.

Kortista löytyy Tiltu Nurmisen maalauksen kuva sekä minun runoni. Maalaukset ja runot on poimittu viimeisimmästä yhteisnäyttelystämme ”True love – itsensä rakastamisen taito”, jonka pidimme heinäkuussa Nousiaisten kirjaston galleriassa.

Taidekortteja on kahdenlaisia. Kumpikin kertoo omaa tarinaansa, jota sinä voit jatkaa omalla tavallasi – tai muotoilla siitä aivan omanlaisesi tarinan.

Tämä runo ja maalaus kertovat oman voiman löytämisestä. Pysyn uljaana ja vahvana omassa voimassani, vaikka ympärilläni tapahtuu pelottaviakin asioita. En heilu muiden mukana tuulessa. Löydän voimani sisältäni yhä uudestaan, ja sen mukana yhä uusia ulottuvuuksia, uuden kasvun siemeniä.

Tämä kortti viestii siitä, miten jokainen meistä on yhtä universumin kanssa. Ihminen ja luonto ovat yhtä, kaikki vaikuttaa kaikkeen ja on yhteydessä toisiinsa.

Luonnon ympäröimänä voin helpoiten nauttia yhteydestä maailmankaikkeuteen, maailmansieluun. Mielikuvissani voin palata luonnossa viettämiini hetkiin, jolloin auringonsäteet kimalsivat rantavedessä kuin tuhannet pienet jalokivet, tunsin veden ympärilläni ja hiekan jalkojeni alla.

Lue, mitä Tiltu on kirjoittanut näyttelyn teemasta – näet samalla muut näyttelyssä olleet työt sekä Tiltun luontokuvat, jotka käyvät vuoropuhelua tekstin ja maalausten kanssa.

Taidekortin hinta on 5,-/kpl + toimituskulut, eli kannattaa tilata muutama kortti samalla postimaksulla.

Luodaan yhdessä maailmaan lisää valoa, kauneutta ja lempeää voimaa! Kumpi kortti puhuttelee sinua juuri nyt? Kenelle sinä lähettäisit taidekortin?

P.S. Jos korttien viestit puhuttelevat ja haluat jakaa niiden sanomaa eteenpäin, laita viestiä Facebookin yksityisviestillä tai sähköpostiin satu.haapala@dnainternet.net.

Seuraa blogia Blogit.fi-sivun kautta. Voit merkitä omat suosikkiblogit Seuraa-painiketta klikkaamalla, minkä jälkeen uudet postaukset näkyvät Blogit.fi-sivuston yläpalkin Seuraa-kohdan kautta.

Jos haluat tiedon uusista postauksista sähköpostiisi, löydät postausten lopusta kommenttikentän jälkeen Seuraa-kohdan, josta voit tilata postaukset itsellesi.

Saat jakaa blogin postauksia vapaasti, kunhan säilytät ne alkuperäisessä yhteydessään eli kokonaisina blogipostauksina.

Advertisement

Julkaissut Satu Haapala

Olen 50+ -vuotias Runo- ja äänimeditaatio Resonanssin® kehittäjä, viestintävastaava, kv-koordinaattori, runoilija ja lauluntekijä Maskun Lemusta.

Ota osaa keskusteluun

3 kommenttia

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: