Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Minkä sanojen kautta arkipäiviäni voisi kuvailla, kun elokuu vaihtui syyskuuksi? Valitsin viikon jokaiselle arkipäivälle sanan, joka kuvaa päivää. Ja kielioppifriikki kun olen, sanojen piti olla eri sanaluokista 😊

Maanantai: monta

Monta kokousta, monta tekemätöntä ja tehtyä tehtävää, monta aikataulua ja paikkaa, mutta onneksi monta sujuvaa ja mukavaa kohtaamista. Monta kertaa kesäisempi ilma kuin olisi uskonut. Illalla monta muistettavaa asiaa tiistaiksi.

Tiistai: vuorovaikuttua

Tällaista verbiä ei varmaan ole, mutta viestintäpalvelujen kehittämispäivää ei voi kuvata substantiivilla – vuorovaikutuksemme virtasi soljuvasti, iloisesti, rakentavasti – yhdellä adjektiivillakaan päivää ei voisi kuvata. Vuorovaikuttuminen tuntui sisuksissa. Kuten yksi meistä totesi, on ihanaa kun voi nauraa yhdessä!

Ja päivän päätteeksi pitämästäni runomeditaatiosta jäi itsellenikin hyvä olo pitkäksi aikaa, eikä vähiten saamani palautteen johdosta.

Keskiviikko: ja

Teams-viestejä ja sähköposteja, tiivistämistä ja kielenhuoltoa, ohjeistusta ja pähkäilyä – tahkoamista ja virtausta, suomea ja englantia, uutta ja vanhaa intranettiä. Työpuheluja ja soitto äidille, taukojumppaa ja ulkoilua, palaveriton päivä ja iltawebinaari.

Torstai: pysähtyminen

Aamulenkillä koiran kanssa peurankatselupysähdys, auringonnousu ja pilvetön taivas. Töiden lomassa pyykinviikkaustauko, taukojumppatauko, pesukoneen tyhjennystauko, toisenlainen taukojumppatauko, välipalatauko, lounastauko, hengittelytauko.

Melkoinen tovi vanhan ja uuden intran koronasivujen parissa. Yhteinen tuumaushetki projektipajatoimeksiannon äärellä työkaverin kanssa. Suuhygienistin tuoliin pysähdyin tunniksi.

Perjantai: ennen

Uuden intran sisällöt käännöksineen pitää saada syötettyä ennen kuun puoltaväliä. Alkuperäinen takaraja meni jo. Talk Kestävä tulevaisuus -teemalehden sisältöihin tarvitaan kielenhuolto ennen kuun puoltaväliä. Nämä ovat mieluisia tehtäviä, eivätkä deadlinet ole vielä niskassa – toki tehtävää riittää.

Uusi työpuhelin pitää ottaa käyttöön ennen kuin perheen it-tukihenkilö lähtee omille teilleen. Ruokaa pitää sekoittaa ennen kuin se palaa pohjaan. Ei ihan onnistunut tänään. Etätyö-mökkireissun tavarat on pakattava ennen nukkumaanmenoa. Onneksi ei enempää deadlineja tällä kertaa.

Seuraa blogia Blogit.fi-sivun kautta. Voit merkitä omat suosikkiblogit Seuraa-painiketta klikkaamalla, minkä jälkeen uudet postaukset näkyvät Blogit.fi-sivuston yläpalkin Seuraa-kohdan kautta.

Jos haluat tiedon uusista postauksista sähköpostiisi, löydät postausten lopusta kommenttikentän jälkeen Seuraa-kohdan, josta voit tilata postaukset itsellesi.

Saat jakaa blogin postauksia vapaasti, kunhan säilytät ne alkuperäisessä yhteydessään eli kokonaisina blogipostauksina.

Advertisement

Julkaissut Satu Haapala

Olen 50+ -vuotias Runo- ja äänimeditaatio Resonanssin® kehittäjä, viestintävastaava, kv-koordinaattori, runoilija ja lauluntekijä Maskun Lemusta.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: