Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Vuosi kalenterituunausta takana. Tuunaaminen on ollut hauskaa, terapeuttista, rentouttavaa ja koukuttavaa.

Joulukuun ilme on kalenterissa syystäkin tavallista juhlavampi.

Syreenit, hortensiat ja muut violetin sävyt piristävät marras-joulukuun vaihdetta. Samoin perehdytys uuteen työhön!

Palauttavien pysähdyshetkien merkitystä ei kannata unohtaa. Kuppi teetä tai kahvia ikkunasta ulos katsellen, silmät kiinni lepotuolissa lötkötellen, käsitöiden tekeminen – mikä on sinulle paras tapa?

”Pilkahduksia” viittaa näyttelyymme Valonpilkahduksia, joka aukeaa Raision kauppakeskus Myllyssä torstaina 2. joulukuuta.

Joulukuun kuudes on saanut juhlavan ilmeen, jota jatkavat seuraavan sivun vaaleanpunaiset kukat. Linnan juhlat jäävät nyt näkemättä, mutta itsenäisyyspäivän juhlavuus ei onneksi ole siitä kiinni.

7. joulukuuta on Work goes happy Oy:n järjestämä Unelmien työpäivä, ja sen päätapahtuma WGH Turku 2021. Tapahtuma striimataan Kupittaan kampuksen EduCitystä, jossa sen piti olla lähitapahtumana messuineen (kuten viime vuonna…). Webinaari on kuitenkin täynnä huippupuheenvuoroja paremman työelämän puolesta.

Suklaan kohtuukäyttäjälläkin saattaa tilanne riistäytyä joulun aikaan. Mielenkiintoista tietoa suklaan vaikutuksesta aivokemiaan. Ja tarpeellinen muistutus.

Kuulakynärevontulia piirtelin aikoinani koulukirjoihin. Käytin eri sävyisiä kuulakärkikyniä.

Näin revontulia ensimmäistä kertaa lukion tokaluokkalaisena. Poikaystäväni, nykyinen mieheni oli saattamassa minua kotiin, kun Pahaniemen sillalla Turussa pysähdyimme katsomaan revontulia.

Tekstit kiireettömyydestä ja tunnelmasta liittyvät enemmän töihin kuin jouluvalmisteluihin. Helposti tulee tässä kohtaa joulukuuta tunne, että maailma pitäisi saada valmiiksi ennen joululomaa. Ei pidä, mutta on kyllä monia asioita, joissa vuodenvaihde on merkitsevä. Osaltaan ne heijastuvat myös viestinnän työmäärään.

Jouluviikko on täynnä kullan, valkoisen ja vaaleanpunaisen sävyjä. Alkuviikko menee vielä töissä, sen jälkeen on hyvä hiljentyä joulun viettoon.

Joulukuun viimeinen viikko kehottaa käymään uusien unelmien kimppuun ja muistuttaa mahdollisuuksista. Vuodenvaihteessa sydän on kevyt. Nämä tuunaukset olen tehnyt kuukausia ennen kuin tiesin, että vuoden alussa alkavat uudet mielenkiintoiset työtehtävät.

Tämä uudenvuodenpäivän kohdalle kirjoittamani lause on muistaakseni peräisin Sisäisten matkojen matkatoimiston matkalta:

Älä anna minkään häiritä keskittymistäsi päämääräsi toteuttamiseksi.

Avaa siipesi!

Olisiko siinä juuri sopiva itselle tehtävä uudenvuodenlupaus?

Ensi vuodelle olen hankkinut Maaret Kallion Lujasti lempeä -kalenterin. Saapa nähdä, mitä sieltä vuoden mittaan löytyy!

Katso aiemmat vuoden 2021 kalenteripostaukset:

Seuraa blogia Blogit.fi-sivun kautta. Voit merkitä omat suosikkiblogit Seuraa-painiketta klikkaamalla, minkä jälkeen uudet postaukset näkyvät Blogit.fi-sivuston yläpalkin Seuraa-kohdan kautta.

Jos haluat tiedon uusista postauksista sähköpostiisi, löydät postausten lopusta kommenttikentän jälkeen Seuraa-kohdan, josta voit tilata postaukset itsellesi.

Saat jakaa blogin postauksia vapaasti, kunhan säilytät ne alkuperäisessä yhteydessään eli kokonaisina blogipostauksina.

Advertisement

Julkaissut Satu Haapala

Olen 50+ -vuotias Runo- ja äänimeditaatio Resonanssin® kehittäjä, viestintävastaava, kv-koordinaattori, runoilija ja lauluntekijä Maskun Lemusta.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: