Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Suutarin lapset ja niin edelleen. Kyllähän minä sen tiesin, että tarvitsen toiminimelleni nettisivut. Potkua hommaan tuli vasta, kun Innotutka-valmennuksen innovaatiotiimi toi asian melko painokkaasti esille.

Jos aikoo olla jotenkin löydettävissä nimellä Resonoiva Ääni, SATUnnaista-nimisen blogin sivu tai postaukset eivät ole paras vaihtoehto.

Ensin perustin Resonoiva Ääni -Facebook-sivun, koska se on aika paljon nopeammin tehty kuin nettisivut. Nippa nappa innovaatiotiimin käsittelyyn mennessä sain myös toiminimen Insta-tilin pystyyn. Tervetuloa seuraamaan!

Ja tadaa, nyt on lopulta myös Resonoivan äänen nettisivut tehty! Ihan ite tein WordPressillä, ja sen tietysti huomaa – erityisesti valokuvista, joihin en (vielä) ole ehtinyt saada lähipiirin ammattimaista apua yhtä kuvaa lukuun ottamatta. Olisi varmasti pitänyt odottaa parempia kuvia, mutten malttanut. Ehkä yksi niistä monista virheistä, joita aloittava yrittäjä tekee.

Tässä hieman esittelyä sivustosta:

  • Etusivulta löydät tietoa tavaramerkkituotteestani Runo- ja äänimeditaatio Resonanssista® sekä yhteystiedot. Oikean yläkulman viivoista pääset muille sivuille.
  • Hyvinvointikurssit -sivu esittelee Hyvinvointia omasta äänestä -kurssien sisältöjä ja aikatauluja, suunnitelmissa olevia tulevia kursseja sekä saatuja asiakaspalautteita.
  • Tapahtumakalenteri siirtyy blogista uudelle sivustolle. Samalla aikajärjestys vaihtuu loogisemmaksi eikä tarvitse skrollata vanhoja tapahtumia läpi löytääkseen uusimmat. Tapahtumakalenterista löytyvät kurssien lisäksi näyttelyt, konsertit ja (tulevaisuudessa) messut, joilla olen mukana.
  • Shamaani- ja loitsulaulu tuntuu nyt niin hyvältä, että sillä on oma sivunsa. Kerron esimerkkejä, minkälaisiin tilaisuuksiin shamaani- ja loitsulaulu voisi sopia, ja mitä se minulle merkitsee.
  • Kollaasit ja taidekortit -sivu täydentyy vielä, kun saan riittävän hyvälaatuisia kuvia muista kollaaseista.
  • SATUnnaista-blogi löytyy myös uuden sivuston kautta. Blogi jatkaa sekä tuttujen että satunnaisten teemojen parissa, ehkä tekstejä kuitenkin syntyy aiempaa harvemmin.
  • Vielä löytyy esittelysivu, jossa taustoitan sitä, kuka minä olen ohjaajana.

Sivustolta puuttuvat vielä saavutettavuus- ja tietosuojaselosteet. Muutakin viilattavaa varmasti on.

Kerro sinä, miltä sivusto vaikuttaa mielestäsi – millainen on käytettävyys, miltä se näyttää, mitä parannusehdotuksia antaisit? Kaikki palautteet ovat tervetulleita!

Seuraa blogia Blogit.fi-sivun kautta. Voit merkitä omat suosikkiblogit Seuraa-painiketta klikkaamalla, minkä jälkeen uudet postaukset näkyvät Blogit.fi-sivuston yläpalkin Seuraa-kohdan kautta.

Jos haluat tiedon uusista postauksista sähköpostiisi, löydät postausten lopusta kommenttikentän jälkeen Seuraa-kohdan, josta voit tilata postaukset itsellesi.

Saat jakaa blogin postauksia vapaasti, kunhan säilytät ne alkuperäisessä yhteydessään eli kokonaisina blogipostauksina.

Advertisement

Julkaissut Satu Haapala

Olen 50+ -vuotias Runo- ja äänimeditaatio Resonanssin® kehittäjä, viestintävastaava, kv-koordinaattori, runoilija ja lauluntekijä Maskun Lemusta.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: