Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Sain Facebookissa ystävältä ”Elämä on hyvä” -haasteen: Positiivisella ja hyvän mielen ajatuksella laitetaan kuva omalle seinälle 10 päivänä, pelkästään kuva, ei kommenttia. Kokosin kuvat tähän – tällä kertaa tekstien kera.

värikäs ateria: tuoretta pinaattia, tomaatti, porkkanaa, lohta sekä leipää

Kuva 1.

Aprillipäivänä tein etätöitä, tässä päivän lounas: edelliseltä päivältä jäänyttä lohta, tuoretta pinaattia, tomaatti ja keitettyä porkkanaa. Lisänä gluteeniton leipä, jossa rypsiöljyä ja vuohenjuustolevitettä.

koira lepää lattialla aurinkoisessa paikassa

Kuva 2.

Lauantaina oli aikaa ottaa päivätorkut. Siru tulee yleensä isännän jalkoihin, mutta auringon lämpö houkutteli nyt enemmän.

Kuva 3.

Sunnuntaina olin Sirun kanssa iltapäivälenkillä. Aurinko paistoi himmeästi, oli keväistä.

taideteos, jossa pylväs on kauttaaltaan sydämenmu

Kuva 4.

Maanantaina kampuksella. Iltapäivällä ennen kotiinlähtöä kävin EduCityssä. Lähtiessäni huomasin tämän uuden, ihastuttavan taideteoksen aulassa. Teos on Milja Hakkaraisen Suojelevat,
2022, laserleikattu koivuvaneri, LED-valonauha.

Käärme on suomalaisen kansanperinteen mukaan symboloinut hyvää onnea ja se on vartioinut rakennusta ja ihmisiä sen sisällä. Teoksen muotokieli kuvaa käärmeen suomupintaa. (KampusART)

Kuva 5.

Etälaulutunti. Palasin pitkän tauon jälkeen Vivaldiin. ”…dona nobis pacem!”

Kuva 6.

Viikon toinen kampuspäivä. Lehtileikkeitä taukotilan seinällä.

On upeaa olla töissä paikassa, jossa tehdään yhdessä parempaa tulevaisuutta!

Kuva 7.

Torstaina kävin Erasmus-webinaarin lounastauolla Sirun kanssa ulkona. Ihana auringonpaiste! Siru tarkkailee jotain, varmaan lintuja pellolla.

vanha puuarkku, sen päällä sähköpiano,, lattialla vieressä kahvakuula, arkun takana pilatesrulla

Kuva 8.

Nopea räpsäisykuva työpisteen vierestä tiiviin perjantain töiden välissä. Kevyt kahvakuula on sopiva käsivoimien kuntouttamiseen sekä hartioiden ja yläselän kunnossa pitämiseen. Teen usein kahvakuulaliikkeitä Teams-kokousten aikana, jos en ole itse äänessä eikä kameroita pidetä päällä.

Pianoa en kesken työpäivän soittele, siihen tarvitaan rauhallinen aika. Arkun takaa pilkistää pilatesrulla, jonka kanssa joskus availen selkää ja vahvistan vatsalihaksia.

Kuusia, koivuja, sinistä taivasta ja valkeita pilviä

Kuva 9.

Lauantaina maassa oli jälleen uutta märkää lunta, ja sitä tuli lisää pitkin päivää. Aurinko kuitenkin paistoi ajoittain, ja päivälenkki teki hyvää.

luminen tie, havupuita, auringonpaiste, sininen taivas

Kuva 10.

Jotain samaa, jotain erilaista. Etätöissä mökillä Posiolla. Aamulenkillä paistoi aurinko ja oli aivan tyyntä. Puolenpäivän jälkeen alkoi tuulla ja pyryttää, ja sitä jatkui koko iltapäivän ja illan. Lunta on niin paljon, että polku saunaa lämmittämään jäi tässä tuiskussa tekemättä.

Seuraa blogia Blogit.fi-sivun kautta. Voit merkitä omat suosikkiblogit Seuraa-painiketta klikkaamalla, minkä jälkeen uudet postaukset näkyvät Blogit.fi-sivuston yläpalkin Seuraa-kohdan kautta.

Jos haluat tiedon uusista postauksista sähköpostiisi, löydät postausten lopusta kommenttikentän jälkeen Seuraa-kohdan, josta voit tilata postaukset itsellesi.

Saat jakaa blogin postauksia vapaasti, kunhan säilytät ne alkuperäisessä yhteydessään eli kokonaisina blogipostauksina.

Advertisement

Julkaissut Satu Haapala

Olen 50+ -vuotias Runo- ja äänimeditaatio Resonanssin® kehittäjä, viestintävastaava, kv-koordinaattori, runoilija ja lauluntekijä Maskun Lemusta.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: