Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Nämä eivät ole aprillia.

Tällä viikolla pitkästä aikaa…

Tuntui hetken aikaa siltä, että mistä minä nyt unelmoin, kun iso unelma on toteutunut? Kohta kuitenkin muistin monta uutta unelmaa!

Kuulin itseni videolla laulamassa, ja se oli yhtä kamalaa kuin ennenkin. Itsepä olin pyytänyt videoinnin meitä esiintyjiä varten. Toivottavasti yleisö oli tullut kuuntelemaan lauluja ja niiden sisältöä, eikä minun ääntäni. Ja laitan toivoni myös siihen faktaan, että oma ääni kuulostaa tallenteelta aina erilaiselta kuin muuten.

Söin gluteenittoman ja maidottoman suklaamuffinssin. Ja seuraavana päivänä toisen, koska niitä oli kaksi yhdessä pakkauksessa. Todellakaan eivät olleet sokerittomia, mutta olin ollut pari viikkoa ilman mitään sokeriherkkuja konsertin takia. Sokerista menee ääni käheäksi ja nenä tukkoon, ja yöunetkin helposti menevät pilalle, mutta silti pitää välillä saada herkkuja.

Olin viestinnän päivystysvuorossa. Se tarkoittaa organisaatiomme viestintä-sähköpostin kyselyjen ja pyyntöjen hoitamista eteenpäin sekä nyt hybridiaikana EduCityn palvelupisteellä päivystämistä kolmena päivänä viikossa kolme tuntia kerrallaan.

Tällä kertaa päivystysviikko oli melko hiljainen. Joskus viime vuonna kirjoitin päivystyshommista seuraavasti:

Tarkistukset, oikoluvut,
kuvat sekä käyttöluvat.
Hankitaanko järjestelmä?
Perustetaan Teams-ryhmä.
Mistä löytyy omistaja
joka vastaa prosessista?
Salasanakyselyitä,
päivystyksen normitöitä.
Linkit issuu-julkaisusta
verkkolehteen luettavaksi;
Kampuskaupan palvelusta
intraan tietoa, ja kaksi
paltsuakin päivään sopii,
sekä uusi profiili,
täähän sujuu helposti.
Mitä vielä eteen tulee,
päivystäjä selvittelee!

Pääsin kävelemään ilman ortoosia. Keskiviikkoiltana kävin tietokonetomografiassa ja ortopedillä. Pieni murtuma kantaluun osassa on lähtenyt luutumaan, muttei ole kokonaan parantunut. Saan kokeilla sisällä kävelemistä ilman ortoosia, mutta ulkona täytyy vielä kulkea möhköjalkaisena pari viikkoa. Kuukauden päästä katsotaan vielä röntgenkuvasta, onko paraneminen edennyt. Ja tietysti, jos jalka kipeytyy, möhköfantti on vedettävä jalkaan sisälläkin.

Sain itse ajaa autolla työpaikalle! Ortopedi antoi luvan autoiluun, mikä oli vieläkin odotetumpi tieto kuin käveleminen ilman ortoosia. Hyvin olen kyytejä tarvittaessa saanut, mutta on tylsää olla toisten avun varassa.

Editoin aliotekstiä. Rehtorimme oli kirjoittanut tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnan merkityksestä ja rahoituksesta. Tekstiä piti hiukan hioa ja reilusti lyhentää, jotta päästiin suurinpiirtein maakuntalehden aliotekstin maksimimerkkimäärään.

Palvelin opiskelijaa livenä – peräti kahta opiskelijaa samana päivänä. Tukholmaan Karoliiniseen sairaalaan Nordplus-harjoitteluvaihtoon hakevat opiskelijat tarvitsivat passikopioihinsa allekirjoituksen ja leiman. Olin kampuksella viestinnän päivystysvuorolla, mutta käväisin viereisessä Globessa laittamassa leimat.

Söin salaattilounaan Brand Deskillä eli viestinnän palvelupisteellä. Päivystysaika on kello 10–13, ja siihen aikaan tarvitsen syötävää. Salaatti on kätevä silloin, kun ei ole mahdollisuutta lämmittää ruokaa. Toiseksi päivystyspäiväksi en jaksanut tehdä evässalaattia, ja väsäsin hätäevääksi töistä löytyvistä riisikakuista ja puolukkasurvoksesta mössöä. Puolukkasurvosta oli reilusti mukana maksalaatikkoa varten, jota söin päivystysajan jälkeen taukotilassa.

Miten sinun viikkosi sujui?

Seuraa blogia Blogit.fi-sivun kautta. Voit merkitä omat suosikkiblogit Seuraa-painiketta klikkaamalla, minkä jälkeen uudet postaukset näkyvät Blogit.fi-sivuston yläpalkin Seuraa-kohdan kautta.

Jos haluat tiedon uusista postauksista sähköpostiisi, löydät postausten lopusta kommenttikentän jälkeen Seuraa-kohdan, josta voit tilata postaukset itsellesi.

Saat jakaa blogin postauksia vapaasti, kunhan säilytät ne alkuperäisessä yhteydessään eli kokonaisina blogipostauksina.

Advertisement

Julkaissut Satu Haapala

Olen 50+ -vuotias Runo- ja äänimeditaatio Resonanssin® kehittäjä, viestintävastaava, kv-koordinaattori, runoilija ja lauluntekijä Maskun Lemusta.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: