Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Blogi on ollut viime aikoina vähän hiljainen. Ensin aikaa vei kollaasi- ja runonäyttely elokuussa, sen jälkeen jäin muuten vaan tekemään uusia kollaaseja.

Sitten synnytelin uutta loitsulaulua, kokosin runoja lokakuun yhteisnäyttelyyn Tiltu Nurmisen ja Veera Ruohomäen kanssa, ja järjestelin Keskiviikon kuvarunot -kirjan runoja.

Nyt olen tehnyt käyntikortteja messuille. Ihan pelkkiä käyntikortteja nämä eivät kuitenkaan ole.

Jokainen kortti on yksilöllinen, kierrätysmateriaaleista tehty. Sen lisäksi jokaisen kortin toisella puolella on joko runo, Hyvinvointia omasta äänestä -vinkki tai voitto, jolla saa lunastaa intuitiivisen laulun Nouste Areenan harraste- ja hyvinvointimessuilla Nousiaisissa lauantaina 17. syyskuuta.

Intuitiivinen laulu voi olla valinnan mukaan joko shamaanilaulu, loitsulaulu halutusta aiheesta tai lempeä hoivalaulu voiton saajalle itselleen.

Esittelen messuilla runo- ja äänimeditaatiota, Hyvinvointia omasta äänestä -kursseja sekä tulevia näyttelyitä ja muita tapahtumia. Kootusti nämä tiedot löytyvät tapahtumakalenteristani, mutta messuilla niistä on mahdollisuus keskustella ja kysellä tarkemmin.

Oma lempparini korteista on tällä hetkellä tämä:

…tai ehkä sittenkin tämä:

Messupöydälläni on myös myynnissä esimerkiksi taidekortteja, joissa on Tiltu Nurmisen taidetta ja minun runojani. Lisäksi minulla on mukana rumpu, tuulikelloa muistuttava koshi sekä pieni äänimalja.

Hyvinvointipäivä tuo Nouste Areenalle liikuntaa, kulttuuria, ravitsemusasiaa ja paljon muuta. Näytteilleasettajina on joukko Nousiaisten, Maskun ja Mynämäen alueen hyvinvointitoimijoita, ja ohjelmassa on tietoiskuja, musiikkia ja toimintapisteitä aikuisille ja lapsille.

Päivä on suunniteltu erityisesti työikäisille. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtuman järjestävät Nousiaisten, Maskun ja Mynämäen kunnat sekä Perusturvakuntayhtymä Akseli ja Arkeen voimaa -hanke.

Tervetuloa Nouste Areenalle lauantaina 27.9. klo 11–15! Tule nostamaan itsellesi yllätyskortti!

Tmi Resonoivan Äänen nettisivut ovat valmistuneet – tutustu yrityksen tarjontaan!

Seuraa blogia Blogit.fi-sivun kautta. Voit merkitä omat suosikkiblogit Seuraa-painiketta klikkaamalla, minkä jälkeen uudet postaukset näkyvät Blogit.fi-sivuston yläpalkin Seuraa-kohdan kautta.

Jos haluat tiedon uusista postauksista sähköpostiisi, löydät postausten lopusta kommenttikentän jälkeen Seuraa-kohdan, josta voit tilata postaukset itsellesi.

Saat jakaa blogin postauksia vapaasti, kunhan säilytät ne alkuperäisessä yhteydessään eli kokonaisina blogipostauksina.

Advertisement

Julkaissut Satu Haapala

Olen 50+ -vuotias Runo- ja äänimeditaatio Resonanssin® kehittäjä, viestintävastaava, kv-koordinaattori, runoilija ja lauluntekijä Maskun Lemusta.

Ota osaa keskusteluun

3 kommenttia

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: