Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Oletko joskus kokenut sellaista, että kun uskallat jakaa oman ideasi ja tuotoksesi muiden kanssa, syntyy jotain, mitä et tiennyt olevan olemassakaan? Yhteisluomus, joka yllättää.

Minulle kävi näin. Osallistuin viime vuonna Sisäisten matkojen matkatoimiston Kehotietoisuus II -verkkomatkalle. Käsittelimme luomisen seitsemää askelta mahdollisuuksien ulottuvuudesta sadonkorjuun juhlaan saakka, kehon seitsemän energiakeskuksen kautta.

Alkumatkalla puhuimme muun muassa aisteista. Kirjoitin muistiinpanoihini:

”Aistit auki yhteydessä kokemuksiin voit alkaa luottaa uuden luomiseen.”

Tein runomeditaation, johon kokosin erityisen aistivoimaisia runojani. Sitten ajattelin, että olisipa hienoa päästä jakamaan se koko ryhmän kanssa. Kysyin matkanvetäjä Antti Quantalta, voisiko runomeditaatio olla jollain tavalla mukana matkalla.

Antti innostui, ja ehdotti, että hän voisi ehkä laittaa siihen musiikit mukaan. Suostuin ilman muuta. Kehotietoisuus-matkoilla olemme päässeet nauttimaan Antin tekemistä meditatiivisista maisematauoista, joiden uskomattoman hienot musiikit ja Antin puhumat sisällöt ovat kolahtaneet lujaa niin minulle kuin monille muillekin.

Sadonkorjuun juhlassa sitten saimme kuulla tämän yhteisluomuksen. Musiikkien myötä tähän reiluun kymmeneen minuuttiin tuli paljon lisää tunteita ja muita ominaisuuksia: mystiikkaa, leikkisyyttä, leppoisuutta, pakahduttavaa surua, elämisen riemua ja kauneutta, hiljaista ihmettä.

Kannattaa kuunnella loppuun saakka – loppu sai ainakin minut kyyneliin.

Antti antoi luvan julkaista tämän blogissani. Runot ovat samat kuin aiemmin julkaisemassani Pysähtyminen aistien äärelle -runomeditaatiossa, mutta kokonaisuus on aivan jotain uutta.

Vai mitä mieltä olet?

Seuraa blogia Blogit.fi-sivun kautta. Voit merkitä omat suosikkiblogit Seuraa-painiketta klikkaamalla, minkä jälkeen uudet postaukset näkyvät Blogit.fi-sivuston yläpalkin Seuraa-kohdan kautta.

Jos haluat tiedon uusista postauksista sähköpostiisi, löydät postausten lopusta kommenttikentän jälkeen Seuraa-kohdan, josta voit tilata postaukset itsellesi.

Saat jakaa blogin postauksia vapaasti, kunhan säilytät ne alkuperäisessä yhteydessään eli kokonaisina blogipostauksina.

Advertisement

Julkaissut Satu Haapala

Olen 50+ -vuotias Runo- ja äänimeditaatio Resonanssin® kehittäjä, viestintävastaava, kv-koordinaattori, runoilija ja lauluntekijä Maskun Lemusta.

Ota osaa keskusteluun

1 kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: