Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Haluan tänään kirjoittaa siitä, mistä juuri nyt olen iloinen ja kiitollinen. Lista on tietysti pitkä, enkä kaikkia luettele tässä, vain tärkeimmät ja ajankohtaisimmat.

Olen iloinen ja kiitollinen, että minulla on fysioterapeutti, joka käski minun nyrkkeillä jumppapallon kanssa ja potkia ilmaan (heh, kirjaimellisesti sama mutta kuvaannollisesti eri asia kuin potkaista tyhjää).

Naurahdin itselleni myös silloin, kun tajusin, että olen kirjoittanut tekstin ”Miten purat kiukkuasi?”, mutta tarvitsen itse apua tunteiden tunnistamiseen ja ilmaisemiseen. Tiedostan tämän, jälleen. Viimeksi totesin tämän muutama viikko sitten, kun kirjoitin ”Jatketaan harjoituksia”. Onni on osaava ammattilainen ja ystävä, joka uskaltaa puhua rehellisesti!

Olen iloinen ja kiitollinen siitä, että minulla on mahdollisuus pitää sairauslomaa silloin kun sitä tarvitsen. Nyt sairausloman jatkuessa tunnen kiireisen yrittäjän puolisona jo syyllisyyttä, vaikka tiedän, ettei tarvitsisi. En kuitenkaan ala pestä ikkunoita tai siivota kaappeja, paitsi jos siltä oikeasti tuntuu. Ei sillä, että mies olisi mitään edes vihjannut.

Otan aikaa niille asioille, joista tulee hyvä mieli – ja sille potkimiselle ja nyrkkeilylle, koska se tekee hyvää. Lauluharjoituksia, koiralenkkejä, lukemista, pilatesta, sopivasti telkkaria. Normaalit kotityöt menevät siinä sivussa.

jumppapallo, tv ja sähköpiano

Siitäkin olen kiitollinen, että jaksan tehdä kotityöt. Imurointi sujuu vasemmalla kädellä (kirjaimellisesti, ei kuvaannollisesti). Jos olisin sairastunut koronaan, tilanne olisi varmasti paljon huonompi, puhumattakaan huolesta, joka olisi perheen abiturientin ja riskiryhmäläisen puolesta.

Jaksan myös auttaa äitiä pienissä käytännön asioissa. Osasin vaihtaa värikasetit äidin vanhaan kopiokone-tulostimeen, vaikka se oli aivan erilainen kuin mikään näkemäni printteri. Ajattelin, että olen nyt kuitenkin aika moneen tulostimeen tutustunut, kyllä se siinä menee kuin muutkin. Aika tovin sain ihmetellä, ennen kuin sain koneen edes auki ja löysin värikasetit.

Lopulta homma kuitenkin onnistui. Äiti myönsi, ettei olisi ensimmäisenä osannut minua pyytää avuksi, kun en tosiaan ole meidän perheessä se teknisin tyyppi. Tarjouduin itse auttamaan kaupungissa käydessäni, joutilas kun olen. Pienestä asiasta tuli hyvä mieli.

Tänään tuli tieto, että Maskun musiikkiyhdistyksen kevään oppilaskonserttia ei peruuteta. Jokainen esiintyjä videoidaan yksitellen kullekin varattuna aikana, ja kokonaisuus valmistuu äitienpäiväksi. Mahtavaa!

Siitäkin olen kiitollinen, että meillä on hyvä julkinen terveydenhuoltojärjestelmä. Pääsen jo ensi viikolla sekä olkapään magneettikuvaukseen että unipolygrafiaan.

Uskon siihen, että asiat järjestyvät parhain päin, kun palaan töihin. Minun ei tarvitse murehtia rästiin jäävistä töistä eikä muiden liiallisesta kuormittumisesta, koska minulle saatiin palkattua sijainen. Siitä olen todella kiitollinen! Melkein jo kaipaankin töitä, varsinkin työkavereita.

Ennen kaikkea olen iloinen ja kiitollinen, että olemme pysyneet terveinä. Ja aurinko paistaa!

oksia ja sininen taivas

Seuraa blogia Blogit.fi-sivun kautta. Voit merkitä omat suosikkiblogit Seuraa-painiketta klikkaamalla, minkä jälkeen uudet postaukset näkyvät Blogit.fi-sivuston yläpalkin Seuraa-kohdan kautta.

Jos haluat tiedon uusista postauksista sähköpostiisi, löydät postausten lopusta kommenttikentän jälkeen Seuraa-kohdan, josta voit tilata postaukset itsellesi.

Saat jakaa blogin postauksia vapaasti, kunhan säilytät ne alkuperäisessä yhteydessään eli kokonaisina blogipostauksina.

Advertisement

Julkaissut Satu Haapala

Olen 50+ -vuotias Runo- ja äänimeditaatio Resonanssin® kehittäjä, viestintävastaava, kv-koordinaattori, runoilija ja lauluntekijä Maskun Lemusta.

Ota osaa keskusteluun

2 kommenttia

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: