Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Kaikenlaista olen jättänyt tekemättä tällä viikolla, syystä tai toisesta.

En kunnostautunut ”kaikki tarpeellinen mukana” -osastolla. Maanantaiaamuna teetermari jäi keittiön pöydälle, kun lähdin kampukselle. Torstaina eväsleipä jäi ICT-Cityn 4. kerroksen kahvihuoneen jääkaappiin, kun sen piti tulla mukaan EduCityyn viestintäpalvelujen Brand Desk -palvelupisteelle päivystysevääksi. ”Kaikki tarpeellinen mukana” -osastolla tärkeintä puhelimen, lompakon ja avaimien lisäksi on syötävä (ja kunnon minttutee), tietenkin.

En syönyt Brand Deskillä tarjolla olleita suklaita huolimatta edellisestä! Sieltä löytyy, käy hakemassa ensi viikolla päivystysaikoina, ma, ke ja to klo 10–13 (tiedän, ettei seuraava päivystäjä syö niitä heti maanantaina). Samalla voit kertoa, mitä sinulla on sydämelläsi viestintäämme ja markkinointiimme liittyen. Jos kuulut AMK-yhteisöömme, saat vastauksen myös sinua mietityttäneeseen Powerpoint-pohjan haasteeseen tai muuhun kysymykseen – jos et saman tien, niin päivystäjä selvittää ja vastaa sinulle myöhemmin (kuten tällä viikolla).

En pitänyt Instassa mainitsemastani lupauksesta huolimatta tonttulakkia Brand Deskillä, koska mukaan ottamani versio oli paksu ja kertakaikkiaan liian kuuma. Hetken aikaa kyllä yritin, mutta oli pakko luovuttaa.

En laittanut TS:n tilaajille tullutta joulukalenteria Brand Deskin seinälle, koska seinällä on niin hienot mainokset, ettei sinne voi mitä tahansa muuta laittaa!

En antanut projektipajojen opiskelijoille mikrofoneja lainaksi, koska viestintäpalveluilla ei ole lainattavia mikrofoneja (tämäkin fakta nyt jälleen tarkistettu mediatuottajalta). Vaikka kyseessä olisi AMK:n oma toimeksianto ja vaikka joku olisi jossain maininnut, että viestinnästä voi lainata. Ei voi.

En jännittänyt yhteisnäyttelyn avajaisia edellisenä aamuyönä, en myöskään päivällä tai illalla (kuin ihan vähän, sillai sopivasti). Avajaisista lisää seuraavassa postauksessa!

En jaksanut osallistua muihin Runoviikon tapahtumiin, vaikka kiinnostavia juttuja oli paljon. Näyttelyavajaisiin valmistautumisen lisäksi vapaa-aika meni palautumiseen. Tarkoittaa iltapäivänokosia.

En ilmoittautunut työpaikan pikkujouluihin. Kerron myöhemmin, miksi. Toivon silti kaikille juhlijoille oikein mukavia ja turvallisia pikkujouluja parin viikon päästä!

Ja lopuksi:

En onneksi ihan törmännyt peuraan, joka hyppäsi tien yli auton edestä, kun ajoin näyttelyavajaisiin. Huh!

Mitä sinä jätit tekemättä tällä viikolla?

tonttulakki ja joulukalenteri

Lue myös:

Seuraa blogia Blogit.fi-sivun kautta. Voit merkitä omat suosikkiblogit Seuraa-painiketta klikkaamalla, minkä jälkeen uudet postaukset näkyvät Blogit.fi-sivuston yläpalkin Seuraa-kohdan kautta.

Jos haluat tiedon uusista postauksista sähköpostiisi, löydät postausten lopusta kommenttikentän jälkeen Seuraa-kohdan, josta voit tilata postaukset itsellesi.

Saat jakaa blogin postauksia vapaasti, kunhan säilytät ne alkuperäisessä yhteydessään eli kokonaisina blogipostauksina.

Advertisement

Julkaissut Satu Haapala

Olen 50+ -vuotias Runo- ja äänimeditaatio Resonanssin® kehittäjä, viestintävastaava, kv-koordinaattori, runoilija ja lauluntekijä Maskun Lemusta.

Ota osaa keskusteluun

1 kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: