Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Reilut puolitoista vuotta SATUnnaista-blogia takana, ja 200 postausta tuli täyteen. Mitkä olivat vuosien 2019 ja 2020 sekä tämän alkuvuoden luetuimmat postaukset?

Heinäkuussa 2019 sain päähäni perustaa blogin. Julkaisin ensimmäisen postauksen Kirjasto, puna-ailakki ja muita kohtaamisia 13. heinäkuuta 2019.

”Kun yrität selvittää teknisen laitteen toimintoja, hän googlaa ja sinä plaraat käyttöohjetta.”

Heinäkuun lopussa kirjoitin postauksessa Miksi blogi? Miksi juuri nyt? – 7 syytä blogata, että blogi on minulle yksi harrastus muiden joukossa, ei ammatillinen suorittamisen paikka. Sellaisena se on edelleen säilynyt; kirjoitan satunnaisista aiheista sen mukaan, mitä milloinkin päässäni liikkuu.

Viime vuoden blogiperjantain tekstissä vertasin kirjoittamisen iloa ensilumen ihmetykseen. Tällä kertaa ajankohtaisempi vertaus olisi kevään tulo: aina se ilahduttaa ja riemastuttaa yhtä paljon!

Vuoden 2019 luetuin juttu on edelleen Outi Mäenpää ja transaktioanalyysi, jossa pohdin työpaikan kehittämispäivän ohjelmasta nousseita teemoja. Miten käyttäydymme töissä ja kotona, ja miksi? Mitä lapsuudesta periytyviä toimintamalleja olemme siirtäneet aikuisuuteen, ehkä tiedostamatta?


”Jokainen meistä on ehjä, silti osittain rikki; vahva, mutta myös heikko.”

Ensimmäisen kokonaisen blogivuoden 2020 luetuin postaus on Missä saa varmasti gluteenitonta syötävää? Gluteenittoman palvelun merkki kertoo. Se on samalla koko blogin tähänastisen olemassaolon ylivoimaisesti luetuin teksti. Gluteenittoman ruokailun paikkoja haetaan googlaamalla. Päivitin juuri uusimmat gluteenittoman palvelun yritysmerkin saaneet paikat juttuun, jotta tieto on ajantasaista.

vohveli suolaisilla täytteillä
Turun seudulla ensimmäinen gluteenittoman palvelun merkin saanut yritys oli Kahvila-ravintola Amandis, joka on tunnettu suolaisista ja makeista vohveleistaan.

Alkuvuoden 2021 luetuin postaus on Mitä minulle oikeasti kuuluu? Tämä oli minulle yllätys. Olen otettu kaikista tämän postauksen yhteydessä saamistani rohkaisuviesteistä ja toivotuksista. Kiitos teille jokaiselle myötäelämisestä!


Kiitos, että olet mukana tällä kasvumatkalla!

Seuraa blogia Blogit.fi-sivun kautta. Voit merkitä omat suosikkiblogit Seuraa-painiketta klikkaamalla, minkä jälkeen uudet postaukset näkyvät Blogit.fi-sivuston yläpalkin Seuraa-kohdan kautta.

Jos haluat tiedon uusista postauksista sähköpostiisi, löydät postausten lopusta kommenttikentän jälkeen Seuraa-kohdan, josta voit tilata postaukset itsellesi.

Saat jakaa blogin postauksia vapaasti, kunhan säilytät ne alkuperäisessä yhteydessään eli kokonaisina blogipostauksina.

Advertisement

Julkaissut Satu Haapala

Olen 50+ -vuotias Runo- ja äänimeditaatio Resonanssin® kehittäjä, viestintävastaava, kv-koordinaattori, runoilija ja lauluntekijä Maskun Lemusta.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: