Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Myönnän – tuunaus lähti vähän käsistä näin kesällä, kun kalenterissa on enemmän väljyyttä, niin ajan kuin tilan suhteen.

Heinäkuun alusta olikin jo vilaus kesäkuun postauksessa, mutta sivun alareuna on saanut täydennyksenä Kaarina Kivilahden hauskan sitaatin. Lausahdus liittyi jatkuvaan korkokenkien käyttöön.

Käpyjen noukkiminen varpailla oli yksi ”kotiläksyistäni” lapsena, kun jalkateriä piti vahvistaa.

Nyt varpaat ovat kyllä saaneet niin aurinko- kuin järvikylpyjä. Myös rauha ja kiireettömyys ovat joka päivä läsnä, samoin yhdessäolo miehen ja koiran kanssa. Lapset ovat omilla tahoillaan, kuopuskin on lähdössä heinäkuussa varusmiespalvelukseen.

Heinäkuun 6. päivänä on Eino Leinon, runon ja suven päivä. Koko aukeaman tuunaus lähti vaaleista väreistä sekä teksteistä ”Varjoon saa nukahtaa” ja ”Fiilistele rauhassa”. Sen jälkeen alkoi kertyä perhosia ja muita tekstejä.

Tälle viikolle osuu myös Jenni Ruuthin Joogaa laululle -virtuaaliretriitti, jota odotan innolla!

Seuraavan aukeaman aiheena on heinäkuisen näyttelymme teema itsensä rakastamisen taito, sekä torstaina 15.7. kello 18 Nousiaisten kirjaston galleriassa pidettävä taideilta.

Jo viime vuoden lopulla ajattelin, että joskus haluan taideillassa tehdä taas jotain itselleni uutta: yhdistää laulua ja tanssia. Nyt sen aika on tullut.

Kuvan balettitossut ovat vain viitteelliset. Varpaat pääsevät vapaaksi tässäkin kohtaa!

Oikean olkapään ja käden kipu on ollut oikeastaan lähtökohtana tanssin synnyssä. Kerron siitä lisää myöhemmin.

Itsensä hyväksyminen kokonaisena, erilaisine puolineen, on esityksen teemana.

Näyttelyyn öljyvärimaalauksia tehnyt Tiltu Nurminen tuo shamaanirummullaan oman osuutensa tanssi-laulu-rummutus-performanssiin.

Samaan aikaan kuin minä tutustuin shamaanilauluun, Tiltu oli rumpukurssilla tehnyt itselleen oman shamaanirummun. Etenimme samaan suuntaan toisistamme tietämättä.

Seuraava viikko on saanut ruusuaiheiset koristeet. Isän kuolemasta tulee vuosi.

tiffanylasityö ruusu
Isän tekemä tiffanylasityö

Heinäkuun viimeiselle viikolle löytyi ensimmäiseksi keltakurjenmiekka, josta kirjoitin aiemmin luonnonkukkien päivänä.

Olen tuon viikon jo kokonaan töissä, mutta työhön liittyviä merkintöjä ei vielä kalenterista paljonkaan löydy. Saan toisen koronarokotteeni 30.7., ja samana iltapäivänä käymme purkamassa näyttelyn Nousiaisten kirjastosta.

Toivon sinulle mukavaa heinäkuuta – parasta aikaa!

Katso aiemmat vuoden 2021 kalenteripostaukset:

Seuraa blogia Blogit.fi-sivun kautta. Voit merkitä omat suosikkiblogit Seuraa-painiketta klikkaamalla, minkä jälkeen uudet postaukset näkyvät Blogit.fi-sivuston yläpalkin Seuraa-kohdan kautta.

Jos haluat tiedon uusista postauksista sähköpostiisi, löydät postausten lopusta kommenttikentän jälkeen Seuraa-kohdan, josta voit tilata postaukset itsellesi.

Saat jakaa blogin postauksia vapaasti, kunhan säilytät ne alkuperäisessä yhteydessään eli kokonaisina blogipostauksina.

Advertisement

Julkaissut Satu Haapala

Olen 50+ -vuotias Runo- ja äänimeditaatio Resonanssin® kehittäjä, viestintävastaava, kv-koordinaattori, runoilija ja lauluntekijä Maskun Lemusta.

Ota osaa keskusteluun

8 kommenttia

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hyvää heinäkuuta ja loman jatkoa, Satu. Kivoja aukeamia. Minä olen soveltanut ideaasi bujoon, mutta en ole vielä päässyt tähän koristeellisuuden tasoon. Leikkaan mukaan monenlaisia infoja ja ideoita, joita tulee vastaan lehdistä, joskus myös kuvia ja sitaatteja.
    Nopeasti tämä kesäkuu hurahti.

    Liked by 1 henkilö

%d bloggaajaa tykkää tästä: