Design a site like this with WordPress.com
Aloitus

Huomasin juuri, että SATUnnaista-blogissa tuli täyteen 333 postausta. Aikaa blogin perustamisesta on nyt kaksi ja puoli vuotta. Listasin, mitkä tällä hetkellä ovat luetuimpien postausten kärjessä. Muistatko sinä nämä?

Listan kärjessä on useita gluteenittomia reseptejä, jotka ovat löytäneet lukijoita ja käyttäjiä Facebookin ryhmien kautta.

1. Maailman parhaat kaurattomat banaaniletut

Tämä oli kyllä itselleni yllätys, koska banaanilettujen reseptejä on netissä paljon. Periaatteessahan resepti on yksinkertainen, mutta erilaisia muunnoksia on tehty paljon. Oli kiinnostavaa kokeilla uutta versiota ilman kauraa, joka on yksi suosituimmista muunnelmista.

2. Missä saa varmasti gluteenitonta syötävää? Gluteenittoman palvelun merkki kertoo

Äärimmäisen tärkeä asia etenkin keliaakikoille. Päivitän gluteenittoman palvelun merkin saaneita yrityksiä tämän postauksen listalle aina, kun saan Keliakia-lehdestä tiedon muutoksista.

3. Gluteeniton ja maidoton helmipuuro

Joku tai jotkut tekevät tätä säännöllisesti ja hakevat reseptin blogistani, aivan mahtavaa! Itselläni helmipuuro on jäänyt riisipuuron varjoon viime aikoina.

kookosmaitoon tehty helmipuuro

4. Pyhät puut: Maagisten voimien pihlaja

Pyhät puut -sarjassa myös tammi ja koivu ovat kiinnostaneet, jostain syystä pihlaja kuitenkin selvästi eniten. Ehkä pihlaja tunnetaan parhaiten pyhänä puuna, ja siitä osataan hakea tietoa.

5. Liian hyvä marjapannari mikrossa (gluteeniton, maidoton, sokeriton)

Yksinkertainen, helppo, nopea – ja todella hyvää, ilman sokeria! Tässä varmastikin tämän postauksen salaisuus. Ja kyllä, tämä on se, jonka olen säveltänyt. Tai oikeastaan sovittanut bogipostauksen sanat vuosikymmeniä sitten tekemääni sävellykseen. Ja tämä kuullaan sävellyskonsertissani 27.3. (tai sitten kun konsertti toteutuu).

6. Kuinka runokokoelma tehdään?

Ehkä hieman yllättävä. Tässä näkyy myös otsikon hyvä hakukoneoptimointi. Toivottavasti runokokoelman tekijät tai sellaista suunnittelevat ovat saaneet jotain apua ajatuksistani.

7. Tuskasta toscaan – Kaiketon marjaherkku

Ensimmäinen ruokapostaukseni syksyltä 2019. Syksyisin aina herkutellaan kauraomenatoscalla, mutta koska minulle ei sovi kaura eivätkä omenat, kehitin korvaavan herkun. Erilaiset vaihtoehtoiset leipomukset tuntuvat olevan suosittuja.

marjatosca

8. Outi Mäenpää ja transaktioanalyysi

Näyttelijä-valmentaja Outi Mäenpään valmennus itsensä johtamisesta, tunteista ja työpaikalla käyttäytymisestä jätti minuun vahvan jäljen. Sain häneltä luvan tähän postaukseen, ja hän myös jakoi tätä itse omalla Facebook-tilillään. Olen iloinen, että aihe on kiinnostanut monia!

9. Käsi hihaan sujahtaa – Pukemisloruja pikkuisille (ja heidän vanhemmilleen)

Tämäkin yllätti ja ilahdutti! Ihanaa, että lorut ovat löytäneet lukijansa, ja ehkäpä otettu myös käyttöön. Tähän sain kuvia ystäviltä, koska olin jo antanut omien lasten vaatteet eteenpäin.

10. Kynttilän elävä valo luo muistijälkiä

Tämä on omasta mielestäni ehkä kaikkein yllättävin: kynttilämuistot menivät muun muassa tortillalasagnen, yrtti-perunarieskojen ja seitsemän vuoden syklien edelle.

Mistä sinä haluaisit lukea blogissani?

Seuraa blogia Blogit.fi-sivun kautta. Voit merkitä omat suosikkiblogit Seuraa-painiketta klikkaamalla, minkä jälkeen uudet postaukset näkyvät Blogit.fi-sivuston yläpalkin Seuraa-kohdan kautta.

Jos haluat tiedon uusista postauksista sähköpostiisi, löydät postausten lopusta kommenttikentän jälkeen Seuraa-kohdan, josta voit tilata postaukset itsellesi.

Saat jakaa blogin postauksia vapaasti, kunhan säilytät ne alkuperäisessä yhteydessään eli kokonaisina blogipostauksina.

Advertisement

Julkaissut Satu Haapala

Olen 50+ -vuotias Runo- ja äänimeditaatio Resonanssin® kehittäjä, viestintävastaava, kv-koordinaattori, runoilija ja lauluntekijä Maskun Lemusta.

Kommentoi

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: